Reacties

Anouk
3 jaar geleden

Weer een fijne coaching gehad. Astrid is rustig en aanvoelend. Daarnaast biedt ze een veilige omgeving voor zelf ontplooiing!

Annoesjka
3 jaar geleden

Enigszins sceptisch ging ik het avontuur met de voice dialogue aan, maar werd toch verrast door het effect van de setting en de inzichten die het me bracht. De rust en neutraliteit van Astrid helpen daar zeker bij! Voor herhaling vatbaar dus!

Anne
3 jaar geleden

Mijn ervaringen met en bij Astrid...Het eerste wat mij bij Astrid opviel was de Rust die van haar uitging en de volledige aandacht die er was voor mij. De uitleg die ik kreeg over de V.D was helder en duidelijk. Na deze introductie van de werkwijze met de Ikken en de Stoelen zijn we begonnen mij dit te laten ervaren. Heel bijzonder dan te ervaren hoe zo'n Ik zich laat zien en voelen...ook nadien werkte dit bij mij door. De bewustwording van de Ik en de Stoel die daar bij hoorde gaven mij een inzicht en verduidelijking in het proces waar ik mij in bevond...Astrid begeleidde mij tijdens de sessies....het revereerde steeds weer aan een bepaalde situatie in mijn leven..dit ontstond door de juiste vragen die Astrid mij stelde......Als ik het moet samenvatten wat de V.D mij heeft gebracht denk ik dat er 3 trefwoorden zijn die ik er aan wil geven: Genezend..Rust en Aanvaarding....dank je Astrid...het was Goed!! Liefs Anne

Reactie plaatsen