Voice dialogue

Ontdek Jezelf: Het Geheim van Innerlijke Dialoog

Stel jezelf voor als een samensmelting van verschillende persoonlijkheden, ieder met zijn eigen energie, verlangens, doelen, missie en behoeften. Deze innerlijke delen worden ook wel 'ikken' genoemd. Je kunt ze herkennen aan de uiteenlopende stemmingen waarin je je bevindt.

 

Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent in een idyllisch strandhuis, uitslaapt, rustig ontbijt en ontspannen op je strandstoel ligt om te zwemmen, zonnebaden en te lezen, ben je hoogstwaarschijnlijk in contact met je 'ontspannen ik'. Maar als er plotseling een e-mail binnenkomt van je werk en er is een probleem met een klantlevering, kom je in actie en handel je snel om het probleem op te lossen - dit is je 'alerte, actie-ik'.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, en al deze 'ikken' hebben een nobel doel: jouw welzijn. Ze helpen je in balans te blijven en te doen wat nodig is, zodat je niet uit balans raakt.

 

Echter, wanneer sommige van deze 'ikken' de overhand krijgen, kan het moeilijk zijn om soepel te schakelen. Dit kan leiden tot stressopbouw, uitputting en verminderd genot van het leven.

Hoe Wij Helpen: Voice Dialogue-Sessies

Tijdens onze Voice Dialogue-sessies gaan we direct in gesprek met jouw innerlijke 'ikken', begeleid door een ervaren facilitator. Je zit letterlijk met elkaar aan tafel, en de techniek maakt gebruik van stoelen om te visualiseren. We beginnen in het midden en bewegen naar andere stoelen die jouw verschillende 'ikken' vertegenwoordigen. Hierdoor krijg je inzicht in en voel je de verschillende energieën die bij deze delen horen, zoals ontspanning, angst, verdriet of boosheid.

 

Door middel van deze sessies neem je geleidelijk de controle over je innerlijke dialoog en je leven terug. Je leert bewuster te leven en intenser te genieten, wat kan leiden tot een gelukkiger leven. Dat is waar we het voor doen - samen met jou!

 

Klaar om de regie over jouw leven te nemen? Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan de reis naar een bewuster, bevredigender leven.

 

Zie in de onderstaande video onze coach Astrid die uitlegt wat Voice Dialogue inhoud en hoe het jouw kan helpen.