Onze Werkwijze

Bij Feeling4Coaching begrijpen we dat helderheid over je innerlijke leven de eerste stap is naar persoonlijke groei en transformatie. Onze werkwijze is gericht op het verkennen en begrijpen van de verschillende facetten van jouw leven, met als doel om bewustwording te creëren en positieve veranderingen mogelijk te maken.

 

We gaan niet alle aspecten van je leven tegelijkertijd aanpakken, want we begrijpen dat jouw behoeften en prioriteiten uniek zijn. We werken samen op een gedoceerde manier, waarbij we beginnen met datgene wat op dit moment jouw aandacht vraagt, wat aan de oppervlakte ligt en belangrijk voor je is.

 

Ons werkgebied is 'Life Coaching', en een van onze belangrijkste tools is Voice Dialogue. We creëren een ondersteunende omgeving waarin jij de ruimte hebt om je eigen antwoorden te ontdekken. Als jouw coach fungeer ik als een spiegel, luister ik aandachtig en help ik je bewust te worden van wat er binnenin jou speelt. Samen onderzoeken we jouw waarden, obstakels, talenten, valkuilen, passies en doelen. We vertrekken vanuit jouw huidige situatie in het leven en ruimen eventuele hindernissen geleidelijk uit de weg.

 

Onze aanpak is gericht op het empoweren van jou, zodat je steeds meer de regie over je leven in handen krijgt. We streven naar vrijheid vanuit een stabiele en stevige basis.

Tarieven

  • Intakegesprek particulier (60 min): Gratis
  • Intakegesprek zakelijk (60 min): Gratis

Particuliere Tarieven:

  • Uurtarief particulier: €75,00
  • Sessie particulier (90 min): €112,50

Zakelijke Tarieven:

  • Uurtarief zakelijk: €100,00
  • Sessie zakelijk (90 min): €150,00

 

Bij Feeling4Coaching streven we ernaar om coaching toegankelijk te maken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan je persoonlijke groei te werken.