Welkom bij Massagepraktijk de Vossebes in Apeldoorn!

In mijn praktijk nodig ik je uit om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een oase van rust en ontspanning.   De  praktijk is gelegen in het prachtige, groene Berg en Bos in Apeldoorn, waar de natuurlijke schoonheid en sereniteit op zichzelf al een eerste stap vormen op weg naar diepe ontspanning.

Mijn missie is simpel: rust en ontspanning bieden in een warme, gastvrije omgeving. Ik ben van mening dat iedereen zich een moment van quality-time voor zichzelf, mag gunnen,  een moment van opladen om vervolgens met hernieuwde energie weer verder te kunnen. De praktijk is speciaal ontworpen om deze heilzame ervaring te bieden en ik verwelkom graag vrouwen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te herstellen.

 

Een oase van Ontspanning exclusief voor Vrouwen

Bij Massagepraktijk de Vossebes wil ik een veilige en comfortabele ruimte creëren waar vrouwen zich volledig kunnen ontspannen en herstellen. Iedereen heeft unieke behoeften en comfortzones heeft en daarom heb ik bewust gekozen om mijn praktijk exclusief voor vrouwen beschikbaar te stellen.

Of je nu op zoek bent naar een moment van rust, het loslaten van stress of het verlichten van spanning, mijn praktijk is ontworpen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Dat laat zich zien in zachte pasteltinten, o.a. zoutlamp verlichting en een royale ruimte qua afmeting.

Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn rustgevende thuispraktijk. Deze is gelegen op de eerste etage. Graag tot ziens !

 

Bekijk hier de massages die wij momenteel bieden of boek direct!