Over mij

Ontmoet Astrid Groustra-Eckermann - Jouw Wegwijzer naar Verandering

Als je hier de deur uitgaat, wil ik dat het een verschil voor je maakt!

 

Mijn reis begon met een HBO-opleiding in management en toerisme, waarin ik avontuurlijke reizen organiseerde naar verre bestemmingen. Maar al snel ontstond de drang naar helderheid over mijn eigen leven en wie ik werkelijk ben. Dit bracht me naar een post HBO-opleiding in Life Coaching aan het Atma Instituut, gevolgd door meerdere cursussen, waaronder Geweldloze Communicatie en Mindfulness. Ik heb me ook gespecialiseerd in Voice Dialogue bij het Instituut voor Transformatie Psychologie in Bergen.

 

Elke coachingssessie is voor mij een avontuur, vergelijkbaar met een verre reis. Net zoals ik balans zocht in mijn leven, vond ik die in de Chi Gong-lessen, die mijn leidraad werden op mijn pad. Dit leidde tot mijn deelname aan Zen.nl voor meditatielessen. Mijn motivatie achter zenmeditatie is om mindful in het leven te staan en deze mindset dagelijks toe te passen, zodat ik me steeds meer kan focussen op wat ik echt wil bereiken.

 

Mijn grootste drijfveer is om bij mijn klanten een ommekeer teweeg te brengen, inzichten te verschaffen, bewustwording te creëren en blijvende veranderingen te bewerkstelligen, zowel op korte als op lange termijn.

 

Mijn kwaliteiten omvatten het afstemmen op jouw behoeften, aandachtig luisteren, complexe situaties ontwarren en ordenen, concrete tools aanreiken, doorzettingsvermogen en een optimistische benadering.

 

Klaar om samen op ontdekkingsreis te gaan en positieve veranderingen in jouw leven te realiseren? Neem contact op en laten we aan de slag gaan!