Ik wil voor jou een verschil maken, als je hier de deur uitgaat!

Mijn naam is Astrid Groustra-Eckermann en ik ben de energie in Feeling4Coaching.

Als eerste koos ik voor een HBO opleiding management & toerisme en werk in het organiseren van verre avontuurlijke reizen.
Daarna borrelde de behoefte naar boven aan helderheid over mijn leven en mijzelf. Een post HBO opleiding Life coaching aan het Atma Instituut en meerdere cursussen, waaronder Geweldloze Communicatie en Mindfulness waren het gevolg. Ook heb ik mij verder gespecialiseerd in Voice Dialogue bij het Instituut voor Transformatie Psychologie in Bergen.

 

Elke coaching is een avontuur, net als bij een verre reis

 

Steeds weer op zoek ook naar balans, bij de Chi Gong lessen, die voor mij een houvast waren op mijn weg, dat leidde tot de start bij Zen.nl voor meditatielessen. Mindful in het leven staan en dat ook in het dagelijkse leven kunnen vasthouden en inpassen, is één van mijn motivaties voor zenmeditatie. Zo vind er steeds meer focus plaats op dat wat ik écht wil.

Mijn grootste drijfveer is om bij mijn klanten een ommekeer, een inzicht, een bewustwording, een wezenlijke verandering te bewerkstelligen, die voor de korte en zeker ook de langere termijn doorwerkt.

Mijn kwaliteiten zijn: afstemmen, luisteren, ontwarren/ontrafelen, ordenen, concrete tools meegeven, doorzetten en optimisme.

 

Bekijk mijn profiel op Coachfinder, het grootste coaching platform van Nederland waar ik als life coach te vinden ben;