Praktische informatie

Ons Team

Onze toegewijde eigenaresse, Astrid, is gecertificeerd in wellnessmassages en heeft een passie voor het creëren van een ontspannen en zorgzame sfeer. Ze wordt vaak omschreven als rustig, belangstellend en enthousiast. Haar behandelingen worden gekenmerkt door aandacht en zorgvuldigheid, en ze streeft ernaar om een kalme en gastvrije omgeving te bieden waar je volledig tot rust kunt komen.

Onze Specialiteit

Bij Massagepraktijk de Vossebes specialiseren we ons in ontspanningsmassages en zwangerschapsmassage. Onze behandelingen zijn gericht op het loslaten van spanning in lichaam en geest, waardoor je volledig kunt ontspannen en je welzijn kunt bevorderen.

Natuurlijke Producten

We hechten waarde aan natuurlijke en hoogwaardige producten, en daarom gebruiken we in onze praktijk uitsluitend natuurlijke producten die bijdragen aan je ontspanningservaring.

Onze Locatie

Gelegen in de prachtige omgeving van Berg en Bos, is onze praktijk gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Soerenseweg bevindt zich op slechts een korte loopafstand van de salon, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot deze oase van ontspanning.

Gratis Parkeergelegenheid

Voor je gemak is er gratis parkeergelegenheid in de omgeving van onze praktijk.

Bij Massagepraktijk de Vossebes staat ontspanning centraal, en onze praktijk is exclusief voor vrouwen. We heten je van harte welkom in onze rustgevende thuissalon, waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en kunt genieten van welverdiende me-time.

Openingstijden

Massagepraktijk de Vossebes is geopend maandag van 13:00 tot 18:00, dinsdag, vrijdag van 09:30 tot 20:15 en donderdag van 13:00 tot 20:15. De salon is gesloten woensdag, zaterdag en zondag.

Kan ik een afspraak annuleren?

Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren tot 24 uur van tevoren. Bij het annuleren graag contact opnemen met 06 39 69 37 30.

Welke betaalmiddelen accepteren wij?

In de salon kunt u met cash betalen, of wordt er gewerk met een betaalverzoek.